< img kiʻekiʻe = "1" laula = "1" style = "hōʻike:ʻaʻohe" src = "https://www.facebook.com/tr?id=372043495942183&ev=PageView&noscript=1" />
Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Lepe Pilikino niho Whitening Gel Pens Peroxide Non Peroxide Dazzling Teeth Whitening Pens

Eia ke kī o kā mākou peni gel:

Nā koho koho: Loaʻa i kā mākou peni gel nā mea keʻokeʻo keʻokeʻo kiʻekiʻe, me ka 0.-35% hydrogen peroxide, 0.1-44% carbamide peroxide, 0-20% PAP, a me ka non-per (kūpono ma muli o kāu makemake).

Hōʻike: Hele mai ka peni i kahi leo 2ml kūpono, hāʻawi i ka gel lawa no nā noi he nui. Hiki iā ʻoe ke loaʻa mai nā kala kala: kālā, gula, ʻeleʻele, keʻokeʻo, ʻulaʻula, a i ʻole uliuli, e ʻae iā ʻoe e ʻike i ka hoʻohālikelike kūpono no kou ʻano.

Hoʻohana: Ua hoʻolālā ʻia kā mākou peni gel i ka hoʻohana ʻana, inā ma ka home i ka wā e hele ana, a i ke keʻena paha. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui maʻalahi i ka peni i kāu hana maʻamau i kēlā me kēia lā, hana ia a me ka pilikia ʻole.

Ka lawelawe: Hāʻawi mākou i ka OEM piha, ODM, a me nā lawelawe lepili pilikino, e ʻae iā ʻoe e hoʻopilikino i ka peni gel me kāu hōʻailona ponoʻī a.

Flavor: Hoʻokomo ʻia kā mākou mau peni gel me kahi ʻono mint hōʻoluʻolu, e hāʻawi ana i kahi ʻike leʻaleʻa a leʻaleʻa i kēlā me kēia noi.

Manawa Hoʻopau: E hōʻoiaʻiʻo i kā mākou mau peni gel he 2 mau makahiki, e hōʻoia ana i ko lākou pono a me ka lōʻihi.

No ke aha ʻoe e koho ai i ka IVISMILE Teeth Whitening Gel? Eia nā kumu i kū ai kā mākou huahana:

ʻO nā hopena hoʻomaʻemaʻe kiʻekiʻe ʻO kā mākou niho keʻokeʻo gel ka koho maikaʻi loa no ka loaʻa ʻana o kahi minoʻaka ʻike keʻokeʻo. Me ka hoʻohana maʻamau, hiki iā ʻoe ke manaʻo e ʻike i nā hopena i ʻike ʻia i loko o nā lā wale nō. E ʻoluʻolu i nā ʻeleʻele a me nā ʻeleʻele a me ke aloha i kahi minoʻaka ʻoi aku ka hilinaʻi.

Nā Mea Hana Kiʻekiʻe: ʻO kā mākou gel me nā mea maikaʻi loa, me ka 0.1-35% hydrogen peroxide, 0.1-44% carbamide peroxide, -20% PAP, a me ka non-peroxide (hiki ke hoʻololi ʻia e pili ana i kāu makemake). ʻIke ʻia kēia mau mea no ko lākou mau mea keʻokeʻo, me ka hydrogen i kēlā me kēia ʻoi aku ka maikaʻi loa, ukali ʻia e ka carbamide peroxide, PAP, a me nā koho non-peroxide.

Nā Koho Pilikino: Hoʻomaopopo mākou he mau koho kū hoʻokahi ko kēlā me kēia kanaka. ʻO ia ke kumu e hāʻawi ai i nā koho hoʻoponopono, e ʻae iā ʻoe e koho i nā mea kikoʻī e kūpono i kāu mau pono. Inā makemake ʻoe i ka hoʻoikaika ikaika ʻana o ka hydrogen peroxide a i ʻole kahi koho non-peroxide, ua uhi ʻo IVISMILE iā ʻoe.

Manaʻo maikaʻi: ʻO IVISMILE ua kūpaʻa i ka hoʻolako ʻana i nā huahana maikaʻi. Ua ho'āʻo maikaʻi ʻia kā mākou niho keʻokeʻo gel e hōʻoia i kona pono a me ka palekana. Hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i ka hilinaʻi o kā mākou gel a hāʻawi i ka makemake o nā hopena.

Hoʻonui i ka hilinaʻi: Hiki i kahi minoʻaka keʻokeʻo ke hoʻonui i kou hilinaʻi. Me IVISMILE Teeth Whitening Gel, hiki iā ʻoe ke hōʻoiaʻiʻo iā ʻoe iho a haʻaheo i kou ʻakaʻaka. E hana mau kou mau niho keʻokeʻo keʻokeʻo.

E koho iā IVISMILE ma ke ʻano he hoʻomaʻemaʻe niho hilinaʻi e ʻike i ka mana o kā mākou meaʻai kiʻekiʻe a hauʻoli i ka hilinaʻi e hele mai me ka minoʻaka keʻokeʻo. No ka ʻike hou aku a i ʻole e kau i kahi kauoha, e ʻoluʻolu i kā mākou pūnaewele a i ʻole e kelepona i kā mākou lawelawe mea kūʻai aku. ʻOi aku ka maikaʻi o ka minoʻaka me IVISMILE!


Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2024