< img kiʻekiʻe = "1" laula = "1" style = "hōʻike:ʻaʻohe" src = "https://www.facebook.com/tr?id=372043495942183&ev=PageView&noscript=1" />
Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Hoʻolauna ʻia ʻo V34 Tooth Powder no kahi minoʻaka mālamalama a hilinaʻi

Hauʻoli mākou i ka hoʻolaha ʻana o ka V34 Tooth Powder, kahi huahana i manaʻo nui ʻia e hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻakaʻaka olakino a nani. Hoʻolālā kūikawā ʻia no nā pākeke no ka hoʻohana ʻana i ka home, ua hoʻolālā ʻia ʻo 34 Tooth Powder e kōkua iā ʻoe e hoʻokō i kahi keʻokeʻo a ʻoi aku ka nani o nā niho.

Hoʻokumu ʻia me nā mea waiwai, ʻo V34 Tooth Powder ka calcium carbonate a me ka calcium hydrogenphosphate, e hōʻoia ana i ka palekana a me ka pono. Loaʻa ka huahana i nā ʻano ʻono ʻoluʻolu e like me ka mint, alani, a me ka niu, e ʻae iā ʻoe e leʻaleʻa i ka ʻono ʻoluʻolu i ka wā o ka hana keʻokeʻo.

Loaʻa i kēlā me kēia pahu o V34 Tooth Powder kahi paona ʻupena o g, e maʻalahi no ka huakaʻi a me ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā. Me ke ola papa o hoʻokahi makahiki ma hope o ka wehe ʻana, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kona lōʻihi a me ka maikaʻi., Hāʻawi ʻo V34 Tooth Powder i nā lawelawe, e ʻae ana i ka hana pilikino e like me kāu mau koi kikoʻī.

ʻO nā mea nui o kēia pauka niho he kūlohelohe a vegan-friendly, e hōʻoiaʻiʻo ana i kahi ʻike keʻokeʻo maikaʻi. Me kona hui 'oko'a o 'elua wai ho'olu'u wai, 'o V34 Tooth Powder ke 'ano o ka malu o ka viole hohonu e ho'opau ana i nā leo melemele, e 'ae ai i ka mino'aka 'oi loa. Hoʻopau ia i ka malu melemele, e loaʻa ai ka minoʻaka keʻokeʻo keʻokeʻo.

ʻO nā hiʻohiʻona kūʻokoʻa o V34 Tooth Powder ʻo ia ka wikiwiki o ka hana. Ma hope o 30 wale nō kekona o ka palaki ʻana, hoʻāla ʻia ka pauka e hoʻomālamalama i kou mau niho e hāʻawi iā ʻoe i nā hopena ʻike ʻia i ka nui o ka manawa. He mea maʻalahi kēia no nā poʻe me nā papa hana a i ʻole ka poʻe makemake i ka hoʻomaʻemaʻe niho wikiwiki a me ka maikaʻi ʻO kēlā me kēia pahu o V34 Tooth Powder he paona ʻupena o g, e maʻalahi no ka huakaʻi a me ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā. Me ka mālama ola o hoʻokahi makahiki ma hope, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kona lōʻihi a me ka pono. Hāʻawi pū ʻo V34 Tooth Powder i nā lawelawe OEM, e ʻae ana i ka hana pilikino e like me kāu mau koi kikoʻī.

E mālama i ka maikaʻi o ka huahana, pono e mālama i ka V34 Tooth Powder ma kahi maloʻo a maloʻo. E hōʻoia kēia i ka pono a me ka manawa lōʻihi.

Me kāna mau hopena maikaʻi loa a me ka hoʻohana ʻana i ka mea hoʻohana, ua lilo ʻo 34 Tooth Powder i mea koho maikaʻi loa no nā poʻe e ʻimi nei i kahi minoʻaka olakino a ʻike ʻia. Inā ʻoe ma ka home a i ʻole ma ka hele ʻana, ʻo ia kāu hele-i ka hoʻonā keʻokeʻo. E apo pū kākou i ko kākou ʻakaʻaka ʻālohilohi!


Ka manawa hoʻouna: Jan-31-2024