< img kiʻekiʻe = "1" laula = "1" style = "hōʻike:ʻaʻohe" src = "https://www.facebook.com/tr?id=372043495942183&ev=PageView&noscript=1" />
Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Hoʻolauna ʻana i ka pahu hoʻomaʻemaʻe niho - kou ala i ka hoʻomaʻemaʻe niho wikiwiki a maikaʻi

ʻO kā mākou pahu keʻokeʻo e komo i kēia mau mea:

3 * 2ml Niho Whitening Pen

1 * 2ml Desensit Gel Pen

1 * Ke kukui hoʻomaʻemaʻe niho uila

1 * Uila hoʻouka

1 * Palapala Hoʻohana

1 * Alakaʻi Malu

1 * Pahu Makana

Hāʻawi ka pahu i kahi peni ʻeleʻele no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o nā niho a me kahi peni uliuli no ka desensitization Hiki iā ʻoe ke koho mai nā ʻano mea like ʻole, me HP, CP, PAP, a me ka non-peroxide, ma muli o kāu mau makemake a me nā pono.

No kahi paʻi pilikino, hāʻawi mākou i nā koho hoʻoponopono. Hiki iā ʻoe ke paʻi ʻia kāu hōʻailona ma ka pahu, peni, kukui, a me ka manual. Eia kekahi, hāʻawi mākou i ka maʻalahi e hana i ke kala a me ka ʻono i ka gel e kūpono i kāu makemake.

Hoʻolālā ʻia kā mākou pahu hoʻomaʻemaʻe niho no ka hāʻawi ʻana i nā hopena hoʻomaʻemaʻe niho maikaʻi a maʻalahi Me nā kukui uila uila uila a me nā peni i hana ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻokō i kahi minoʻaka ʻoi aku ka ʻoluʻolu o kou home ponoʻī. ʻO ka gel desensization i hoʻokomo ʻia e kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka naʻau o ka niho i ka wā o ke kaʻina keʻokeʻo.

Huahana Huahana:

Hoʻolālā ʻia kā mākou pahu hoʻomaʻemaʻe niho no ka hoʻohana ʻana i ka home, e hāʻawi ana i kahi hopena kūpono a maikaʻi hoʻi no ka loaʻa ʻana o ka minoʻaka ʻoi aku ka maikaʻi. I loko o nā ʻāpana maʻamau o kā mākou kit, ua hoʻohui mākou i kahi peni gel desensitization e hoʻoponopono ai i nā naʻau koʻikoʻi hiki ke ala mai i ka wā o ke keʻokeʻo. Mālama kēia i kahi ʻike ʻoluʻolu a leʻaleʻa no kā mākou mea hoʻohana.

Me kā mākou pahu, hiki iā ʻoe ke manaʻo e ʻike i nā hopena keʻokeʻo i ʻike ʻia i loko o ʻelua pule wale nō o ka hoʻohana ʻana. Manaʻo mākou e hoʻohana i ka pahu i kēlā me kēia lā i ka pule mua no nā hopena maikaʻi loa. I nā pule e hiki mai ana, e hoʻohana iā ia i 2-3 mau manawa i ka hebedoma e kōkua i ka mālama ʻana i ka hopena keʻokeʻo, e hōʻoia ana i nā hopena lōʻihi.

No ke aha e koho ai i ka pahu keokeo niho o IVISMILE?

ʻoluʻolu: ʻAe kā mākou pahu e hoʻomaʻemaʻe i kou mau niho i ka ʻoluʻolu o kou home ponoʻī. ʻAʻole like me nā lāʻau lapaʻau, hiki iā ʻoe ke hele i kāu mau hana i kēlā me kēia lā e like me ka hana ʻana, ka hoʻohana ʻana i ke kelepona, ka heluhelu ʻana, a i ʻole ke nānā ʻana i ke TV me ka hoʻohana ʻana i ka pahu. Hoʻopili pololei ia i kāu hana maʻamau me ka ʻole o ka manawa nui a i ʻole ka hoʻoikaika ʻana.

ʻO ka uku kūpono: hāʻawi ka pahu hoʻomaʻemaʻe niho i kahi koho ʻoi aku ke kumukūʻai i nā lapaʻau niho ʻoihana. Hiki iā ʻoe ke hoʻokō i nā hopena keʻokeʻo koʻikoʻi a mau loa me ka ʻole o ka pono o nā kipa keʻokeʻo pipiʻi Ma ke koho ʻana iā IVISMILE, hiki iā ʻoe ke mālama kālā ʻoiai e hauʻoli ana i nā pono o ka minoʻaka keʻokeʻo.

Haʻaheo mākou i ka hāʻawi ʻana i kahi pahu hoʻomaʻemaʻe niho ʻaʻole pono wale nō akā maʻalahi a maikaʻi hoʻi. E hui pū me ke kaiāulu IVISMILE a ʻike i ka mana hoʻololi o ka minoʻaka keʻokeʻo. No nā mea hou aku a i ʻole e kau i kahi kauoha, e ʻoluʻolu e kipa i kā mākou pūnaewele a i ʻole e kelepona i kā mākou kākoʻo mea kūʻai aku. E koho iā IVISMILE no ka minoʻaka ʻoi aku ka hilinaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2024