< img kiʻekiʻe = "1" laula = "1" style = "hōʻike:ʻaʻohe" src = "https://www.facebook.com/tr?id=372043495942183&ev=PageView&noscript=1" />
Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Ke hoʻolauna nei i nā ʻāpana hoʻokeʻo niho waiʻona, hoʻokuʻu kūʻokoʻa ma ke kahua kūʻokoʻa!

Hāʻawi kā mākou mau mea hoʻomaʻemaʻe niho waiʻona i nā hopena keʻokeʻo kupaianaha, a ua hoʻokumu ʻia lākou me ka ʻole o ka waiʻona, e hōʻoiaʻiʻo ana i kahi hele mālie i kou mau niho. ʻO ka mea nui PAP (Peroxyacetic Acid), he mea hoʻomaʻemaʻe maikaʻi loa i hoʻohana nui ʻia i nā huahana keʻokeʻo niho. Hoʻopau maikaʻi ia i nā stains a me ka discoloration mai ka ʻili o kou mau niho, e hāʻawi iā ʻoe i kahi minoʻaka hilinaʻi.
Ma waho aʻe o kāna mau hopena keʻokeʻo koʻikoʻi, hāʻawi kā mākou mau niho keʻokeʻo i ka hoʻohana maʻalahi. Me kahi pūʻolo i loaʻa nā ʻāpana pākahi he 14, me kahi manual mea hoʻohana a me kahi alakaʻi malu, hiki iā ʻoe ke hoʻopau maʻalahi i ka mālama ʻana i nā lā 14. Inā ʻoe e hoʻohana ia mau mea ma ka home, i ka wā huakaʻi a i ke keʻena paha, ʻo kā mākou ʻAi ʻAi ʻAʻohe Niho Whitening Strips e mālama i kāu mau pono.
Eia kekahi, hāʻawi mākou i ka OEM, ODM, a me nā lawelawe lepili pilikino, e hāʻawi ana i ka hoʻoponopono huahana pilikino e like me kāu mau koi.

No ke aha mākou e koho ai i nā ʻāpana keʻokeʻo niho IVISMILE PAP?

1. ʻO ka mea haʻahaʻa a me ka palekana: IVISMILE ʻO nā ʻāpana hoʻokeʻo niho waiʻona ʻole i loaʻa i kahi mea hoʻokeʻo niho haʻahaʻa loa i kapa ʻia ʻo PAP (Peroxyacetic Acid). He mea kūpono kēia no ka hoʻohana ʻana i nā ʻāina me nā kaohi ʻana i ka hydrogen peroxide (HP) carbamide peroxide (CP). E hōʻoiaʻiʻo ia i kahi ala mālie i ka hoʻomaʻemaʻe niho ʻoiai e hāʻawi ana i nā hopena kūpono.

2.Non-Sensitivity: IVISMILE ʻAʻohe waiʻona niho Whitening Strips ua haku ʻia i mea ʻole i ka niho. 'O ia ho'i, hiki i ka po'e me nā niho ko'iko'i ke ho'ohana i kēia mau pa'i me ka 'ike 'ole i ka 'olu'olu a i 'ole ka na'au i ka wā a i 'ole ma hope o ke ka'ina ke'oke'o3. Hoʻohana maʻalahi: No nā hopena maikaʻi loa, ua ʻōlelo ʻia e hoʻohana i nā ʻāpana keʻokeʻo niho ʻekolu manawa i ka pule. Ua lawa kēia alapine no ka hoʻokō ʻana i ka minoʻaka ʻālohilohi. ʻO ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana i nā strips e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohui maʻalahi iā lākou i kāu hana mālama waha.

3.Natural Ingredients: ʻO nā mea nui i loko o IVISMILE PAP Teeth Whitening Strips me ka aila, peppermint, a me ka polyvinylpyrrolidone. Kōkua ka ʻaila niu e hānai a pale i nā niho, ʻoiai ʻo ka peppermint e hāʻawi i kahi ʻono hōʻoluʻolu. Hāʻawi ka Polyvinylpyrrolidone i nā waiwai pili o nā ʻāpana.

4. Ke haʻaheo nei mākou e hāʻawi aku i ka OEM, ODM, a me nā lawelawe lepili pilikino, eʻae iāʻoe e hoʻopilikino i ka hōʻailona a me ka hōʻailona e like me kāu mau makemake. Me ka noho ʻana o 12 mahina, hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa hilinaʻi i kā mākou mau mea hoʻomaʻemaʻe niho waiʻona me ka hopohopo ʻole no ka pau ʻana.
E koho i ka IVISMILE ʻAʻohe waiʻona hoʻokeʻo niho no kā lākou mau mea ʻoluʻolu a palekana, ʻike ʻole, ʻoluʻolu, a me ka hana kūlohelohe. Loaʻa i kahi minoʻaka ʻoi aku ka maikaʻi a hoʻonui i kou hilinaʻi me kēia mau ʻāpana keʻokeʻo niho maikaʻi.

Inā he nīnau a koi paha kāu, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou. Mahalo iā ʻoe!


Ka manawa hoʻouna: Jan-10-2024